Dimiteix el secretari autonòmic i els tres provincials de Joves de Ciutadans en la Comunitat Valenciana per "desavinences" internes

Guardar

Càrrecs joves de Cs en la Comunitat Valenciana
Càrrecs joves de Cs en la Comunitat Valenciana

El secretari autonòmic de Joves de Ciutadans (Cs) en la Comunitat Valenciana, Pablo Rodríguez, i els tres secretaris provincials de Castelló, València i Alacant, Teresa Diago, Marcos Serna i Natalia Sanchiz, respectivament, han presentat aquest divendres la dimissió de les seues responsabilitats orgàniques en el partit i han rebutjat la "lluita constant de poder i egos" que, al seu judici, existeix en la formació.

Segons han indicat a Europa Press fonts del partit, aquestes renúncies "en cascada" dels càrrecs de Joves en Cs en la Comunitat Valenciana es deuen a les "diferències i desavinences contínues" amb la responsable d'Organització de Cs.

Els quatre càrrecs que han presentat la seua dimissió han expressat, en un comunicat conjunt, que senten el "deure" de "tancar l'etapa al capdavant de Joves" i fer "un pas al costat perquè altres persones seguisquen el treball que hem construït tots junts".

"Volem agrair-vos a tots els Joves de la Comunitat l'esforç que realitzeu cada dia per a tirar aquest projecte avant, així com la confiança que ens disteu per a ser els vostres representants. Sense vosaltres el partit estaria pitjor del que ara mateix es troba. Sou un valor fonamental i el partit ha de valorar-vos com a tal", recull el text.

Així mateix, demanen a la militància que no "es deixen utilitzar per a cap portaveu, regidor, càrrec institucional o orgànic, per a benefici ni imatge pròpia", i lamenten: "Continua sent una vertadera llàstima la lluita constant de poders i egos que existeix en el partit".

"Aquesta situació que es dona en aquests moments que no permeten treballar en el veritablement important: tirar el partit avant", han justificat, al mateix temps que han qualificat de "vertadera pena" aquest escenari i remarcat que actualment en la Comunitat Valenciana és la que Cs té "més representants autonòmics després de la desfeta d'Andalusia".

"Creiem que el partit no és conscient, sense oblidar que som una de les comunitats amb més Joves de tota Espanya. Continuem treballant junts pels joves i ens tindreu sempre al vostre costat per al que necessiteu", afigen.

"EN BREU" ELS NOUS NOMENAMENTS

Des de la formació els han agraït el treball realitzat, al mateix temps que han defensat que el partit "entén que els Joves són part fonamental del present i futur del projecte liberal per a la Comunitat Valenciana".

"Cs compta amb enorme talent i una estructura forta entre les seues bases més joves i està ultimant els nous nomenaments per a liderar al col·lectiu juvenil del partit, uns noms que es donaran a conéixer al més prompte possible", han assegurat.

Arxivat a:

Destacats