Dimiteix el Comissionat del Departament de Salut de Torrevieja després de la polèmica per la seua vacunació

Guardar

vacuna
vacuna

El Comissionat del Departament de Salut de Torrevieja, José Antonio García Gómez, ha presentat la seua dimissió a la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, que l'ha acceptada, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

La dimissió es produeix després de la polèmica suscitada arran de la seua vacunació contra el coronavirus. García Gómez que, durant aquests dies, ha mantingut que ha sigut vacunat "quan li corresponia", ha renunciat al seu lloc "per a no danyar la imatge de la Conselleria de Sanitat i la Generalitat Valenciana", segons la mateixa font.

El Departament de Salut de Torrevieja ha vacunat a tot el personal sanitari i resta de treballadors tant d'Atenció Primària com de l'hospital comarcal.

No obstant això, Barceló ha acceptat la decisió del comissionat i ha valorat que, al marge de l'ocorregut amb la vacunació, el treball realitzat per José Antonio García Gómez al capdavant del comissionat del departament "ha sigut exquisit en tot moment".

El president de la Generalitat, Ximo Puig, xifrava divendres passat en menys de 200 persones les que s'haurien vacunat de manera indeguda en la Comunitat, per no haver-se respectat la llista de prioritat, una situació davant la qual va ordenar a la Conselleria de Sanitat que no se'ls administrara la segona dosi.

García Gómez ha mantingut que ha sigut vacunat "quan li corresponia" però deixa el seu càrrec per a no danyar la imatge de l'administració valenciana, segons assenyala la Generalitat.

Destacats