Diana Morant: "Este és el PSPV-PSOE que guanyarà les eleccions de 2027"

Guardar

Diana Morant
Diana Morant

La secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha afirmat que "este és el PSPV-PSOE que guanyarà les eleccions de 2027" i ha defés que "serem el dic de contenció de les polítiques ultres del Consell més ultra que ha tingut mai la Comunitat Valenciana". Així s'ha manifestat este dimecres Diana Morant, qui ha sigut proclamada com a nova líder dels socialistes valencians un càrrec que ratificarà en el Congrés Extraordinari que se celebrarà a la fi de març a Benicàssim.

En este sentit, la dirigent socialista ha assenyalat que "els socialistes som ací per a defendre el dret de la gent a ser lliure, a decidir sobre la nostra sexualitat i la llengua en la qual ens expressem" i ha subratllat que "portem 140 anys lluitant per tots estos dret i no deixarem que la dreta i la ultradreta els destruïsquen": "Per això som ací, plantarem cara com van fer els nostres pares, les nostres mares i els nostres avis".

Així mateix, Diana Morant ha agraït a la militància el suport rebut i defén que "podeu comptar amb mi per a lluitar contra les mentides i la manipulació de la dreta": "Som ací per a protegir i millorar la vida de la gent". "Som l'alternativa que necessita la societat", ha insistit.

Finalment, la secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha volgut agrair a Ximo Puig el seu treballat durant tots estos al capdavant del partit: "Hui agafe el testimoniatge de la millor persona possible, un home que ha donat a la Comunitat Valenciana 8 anys de progrés, prosperitat i drets".

Arxivat a:

Destacats