Diana Morant, aposta a Alcoi per ser, "al costat dels municipis, la barrera davant les retallades de Mazón"

Morant insta a Mazón a "deixar de fer de líder de l'oposició i posar-se la jaqueta de treballar"

Guardar

Diana Morant, secretària general del PSPV-PSOE
Diana Morant, secretària general del PSPV-PSOE

La secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, ha criticat que el Partit Popular de Carlos Mazón ha retornat la Comunitat Valenciana "a les velles receptes de les retallades "i ha defensat que "enfront d'això els socialistes som l'alternativa i l'esperança de la societat valenciana".

Així s'ha pronunciat Diana Morant aquest divendres durant la seua visita a Alcoi on ha mantingut una trobada amb militants durant el qual els ha traslladat la seua aposta per "la col·laboració i les mans tendides": "Hem d'unir forces per a ser l'alternativa progressista al govern més ultra que hem tingut mai".

En aquest sentit, la dirigent socialista ha apostat per "ser, al costat dels municipis, barrera davant les retallades de Mazón" i ha subratllat que "junts hem de defensar a la ciutadania": "Tenim sobre la taula un pressupost de retallades en serveis públics i infraestructures, és el discurs buit de sempre del PP que es tradueix en un pla clar de retallades".

Així mateix, Morant ha instat a Mazón a "deixar de fer de líder de l'oposició i posar-se la jaqueta de treballar" i ha insistit que "només ha portat la recepta de les retallades".

Destacats