Dalmau (Podem): "Estañ no ha fet un pas arrere, ha tancat un cicle"

Guardar

estañ_corts
estañ_corts

El vicepresident segon de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau (Unides Podem), ha assegurat que l'encara secretari general de Podem, Antonio Estañ, "no ha fet un pas arrere, sinó que ha tancat un cicle en el qual ha fet el que havia de fer", en anunciar que no té previst aspirar a la reelecció en la III Assemblea Ciutadana que tindrà lloc a l'octubre.

Així ho ha afirmat a preguntes dels periodistes després d'assistir aquest dimecres a una trobada amb els presidents de les tres diputacions provincials, l'endemà passat que Estañ anunciara que "és el moment de deixar passe a un nou lideratge en una legislatura que serà més complicada".

Dalmau ha assegurat que el secretari 'morat' "ha tancat un cicle en el qual ha fet el que havia de fer" i ha destacat que "ha col·locat ordre en el grup parlamentari" en la seua anterior etapa com a portaveu en Les Corts.

També ha posat en valor que Estañ "ha treballat molt en el marc del primer acord del Botànic i ha portat avant les negociacions del Botànic II", a més d'"enfrontar-se a una sèrie d'eleccions on el resultat ha sigut satisfactori".

Després d'aquest període, Dalmau creu que l'actual secretari general "ha decidit fer un pas al costat i convocar una assemblea". "Una assemblea que serà important per a fer-nos més fortes i mantindre un projecte de transformació, que ara mateix és la més valenta que pot haver-hi en el marc valencià", ha reivindicat.

Arxivat a:

Destacats