Cs viu un "dia trist" però esperen convéncer de la "necessitat i utilitat" d'un partit de centre

Guardar

Ruth Merino sindica Cs
Ruth Merino sindica Cs

La síndica de Ciutadans (Cs) en les Corts, Ruth Merino, ha assegurat que és un "dia trist" després dels resultats de les eleccions autonòmiques de Madrid, però ha instat que el partit "convença o faça veure" a la gent la "necessitat i utilitat" d'un partit de centre.

Així s'ha pronunciat Merino en declaracions abans del ple de les Corts, on considerat que "els resultats no van ser bons malgrat tindre el millor candidat" i ha assenyalat que "no s'ha sabut transmetre correctament que part d'aqueixa gestió d'Ayuso estava basada en el treball de Ciutadans, que formava part d'aqueix govern".

En aquest sentit, ha opinat que "no s'ha sabut transmetre aqueixa política útil", per la qual cosa "caldrà intentar millorar per a comunicar millor".

Respecte a la possibilitat que el resultat de Madrid es trasllade a la Comunitat Valenciana, ha assegurat: "No em plantege cap escenari". "En tres mesos han donat les coses més tornades que en molts anys. Queden dos anys en principi per a les següents eleccions. No em vull posar en aqueixos escenaris i em centraré en l'ara".

No obstant això, ha indicat que la situació és diferent i que "no té a veure res Cs ni tampoc el PP a Madrid amb altres autonomies". En Corts, el grup de 18 diputats de Cs continuarà "treballant com fins ara", i ha instat a treballar en la necessitat que "aquest partit continue existint i cada vegada més fort".

Arxivat a:

Destacats