Cs registra de manera errònia el nom del seu candidat Toni Cantó en la llista a la Junta Electoral

Guardar

canto_cs
canto_cs

Cs ha registrat de manera errònia el nom del seu candidat a la Presidència de la Generalitat, Toni Cantó, en la llista que encapçala la circumscripció de València, presentada davant la Junta Electoral, en ometre el seu primer cognom, per la qual cosa apareix com 'Antonio García del Moral'.

Així consta la resolució d'aquest dimarts de la Junta Electoral de la Comunitat Valenciana per la qual s'ordena la publicació de les candidatures que van a concórrer a les eleccions al parlament autonòmic i que es publiquen aquest mateix dimecres en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Fonts de la formació taronja han assenyalat a Europa Press que es tracta d'un error que han esmenat amb la presentació del corresponent recurs davant la Junta ja que les llistes publicades no són les definitives i, per tant, no té cap efecte.

Segons Cs, en estar obert el període per a rectificacions, aquest mateix dimarts es va enviar la rectificació i el recurs a la Junta Provincial, que canviarà el nom del candidat per a incloure el cognom Cantó.

Precisament aquest mateix dimarts Cantó va presentar la llista que encapçala, i a la qual va qualificar "cent per cent lliure de polítics professionals" per a "liderar el canvi que necessita" la Comunitat Valenciana davant del govern de "la corrupció, dels amiguets i la vergonya" del PP i a l'actual tripartit de "les trinxeres ideològiques, del pancatalanisme i dels col·locats", segons va assegurar en l'acte en el qual es va realitzar una foto amb la candidatura. A Alacant, la llista està encapçalada per María Quiles i a Castelló l'obri Mercedes Ventura.

Destacats