Cs proposa crear un fons de compensació de pèrdues per al sector turístic per 20 milions d'euros per a 2022

Ruth Merino exigeix la prolongació del Bo Viatge i la posada en marxa d'un Bo Sènior i rebutja frontalment qualsevol tipus de taxa turística

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino, ha proposat, a través d'esmenes als Pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2022, la creació d'un fons de compensació de pèrdues per al sector turístic per 20 milions d'euros, així com la prolongació del Bo Viatge i la posada en marxa del Bo Sènior que suplisca les mancances del programa del Imserso.

Ciutadans, a més, registrarà una altra esmena per a rebutjar l'aplicació de qualsevol impost o taxa que greu de manera directa l'activitat turística en la Comunitat Valenciana. Merino ha explicat que la pandèmia ha suposat pèrdues acumulades de milers de milions d'euros i ha subratllat que el que necessita el turisme “és més suport i mesures de reactivació en lloc de gravàmens”.

La líder del grup liberal ha explicat que els bons Viatge i Sènior serien eines molt útils per a estimular la demanda, essencial per a la recuperació del sector durant el pròxim exercici, per la qual cosa proposarà altres 20 milions d'euros per al Bo Viatge en 2022. “Encara queda molt per fer i la temporada del 2022 serà vital per a la recuperació del turisme a la Comunitat Valenciana”, ha defensat Merino. Així mateix, Cs presentarà una altra esmena als pròxims pressupostos per a crear un fons de contingència de 15 milions d'euros per a l'oci nocturn.

Arxivat a:

Destacats