Cs nomena a Nacho Sánchez nou portaveu de Joves Cs a la Comunitat Valenciana

Lucía Clemente, Neus Orenga i Alba Escudero lideraran al col·lectiu juvenil dels liberals a les províncies de Castelló, València i Alacant, respectivament

Guardar

Nacho Sánchez Amorós, nou Secretari Autonòmic de Joves Cs en la Comunitat Valenciana
Nacho Sánchez Amorós, nou Secretari Autonòmic de Joves Cs en la Comunitat Valenciana

Ciutadans (Ciutadans) ha nomenat a Nacho Sánchez Amorós nou secretari Autonòmic de Joves Cs en la Comunitat Valenciana per a liderar al col·lectiu juvenil de la formació liberal, una labor en la qual estarà acompanyat per Lucía Clemente com a nova secretària provincial de JCs a Castelló; Neus Orenga, secretària de JCs a la província de València i Alba Escudero en la d'Alacant.

Sánchez és graduat en Dret i en Criminologia per la Universitat de València, ha cursat el màster en Advocacia per la UV i l'ICAV, format en gestió pressupostària de l'Administració Local per la Universitat de Nebrija, compta amb experiència en diferents empreses de l'àmbit legal. Actualment, treballa com a assessor en el grup municipal Cs a l'Ajuntament de València.

Clement, per part seua, és graduada en Ciències Polítiques i en Sociologia, ha obtingut un màster universitari en prevenció de riscos laborals i exerceix la seua labor professional en el sector de la construcció. Finalment, Neus Orenga està cursant el grau d'Economia en la Universitat Jaume I de Castelló i Alba Escudero és graduada en Dret per la Universitat d'Alacant i té un màster en accés a l'Advocacia per la Universitat UCH-CEU.

Sobre aquest tema, la secretària d'Organització de Ciutadans en la Comunitat Valenciana, Teresa Ortiz, ha subratllat que "els joves són part fonamental del present i futur" del partit liberal en la Comunitat Valenciana i ha assegurat que aquests nomenaments "reforcen el desenvolupament i la implantació del projecte per a arribar a tots els joves de les tres províncies valencianes i donar resposta a les seues inquietuds i necessitats".

Arxivat a:

Destacats