Cs insta al Govern a mantindre les parades a Oriola i Elx en el nou trajecte de l'AVE entre Múrcia i Madrid

Guardar

Tren AVE
Tren AVE

El portaveu del Grup Parlamentari Ciutadans (GPCs) en la Comissió de Transports, Juan Ignacio López-Bas, ha registrat una pregunta al Govern sobre la imminent inauguració de la línia ferroviària de l'AVE entre Múrcia i Madrid, al mateix temps que ha demanat a l'Executiu "mantenir les parades a les ciutats d'Oriola i Elx", després de les "desafortunades declaracions del president de la Regió de Múrcia, el senyor López Miras, reclamant la seua supressió".

"Els ciutadans estan farts d'aquesta mena de polèmiques entre populars i socialistes. És més, entre polítics del mateix partit quan estan en diferents territoris. Els problemes no se solucionen creant altres problemes, i ni els oriolans ni els il·licitans tenen cap responsabilitat en el disseny d'una connectivitat entre Múrcia i Madrid que podria ser millor", ha asseverat López-Bas.

Per això, el diputat nacional de Cs per la província d'Alacant ha interpel·lat al Govern sobre "els seus plans a mitjà termini" per a "assegurar-nos que no hi haja minvament en el nombre de parades i freqüències actuals", però també "perquè s'estudie eixa millor connectivitat de Múrcia amb el centre d'Espanya potenciant l'alternativa de Camarillas". "L'arribada de l'AVE a Múrcia és una bona notícia, i millorar eixa connectivitat no pot fer-se a costa d'Alacant" sinó "treballant per alternatives i inversions a la regió que complementen les existents", ha conclòs López-Bas.

Destacats