Cs exigeix a Puig que destituïsca a Oltra per la seua "negligent gestió" en el cas d'abusos sexuals a una menor tutelada

Merino, sobre el canvi de parada de l'AVE Alacant-Madrid: "Ens preocupa el nivell de reivindicació de Puig, que sempre baixa el cap davant el seu cap"

Guardar

La síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino

La síndica de Ciutadans en Les Corts, Ruth Merino, ha instat el president de la Generalitat, Ximo Puig, al fet que destituïsca la vicepresidenta, Mónica Oltra, per la "negligent gestió" en el cas d'abusos sexuals a una menor tutelada. En la roda de premsa després de la junta de síndics, la líder del grup parlamentari liberal ha anunciat que la proposta de Ciutadans que es debatrà en el pròxim ple serà precisament l'exigència a Presidència de cessar a Oltra o, en defecte d'això, retirar-li les competències de protecció de menors.

Merino ha comentat que, tal com publiquen els mitjans de comunicació, "un alt càrrec de la Conselleria d'Igualtat ha manifestat en seu judicial que va rebre ordenes per a confeccionar un expedient paral·lel en el cas dels abusos de l'exmarit d'Oltra" i ha lamentat "totes les negligències i desídies d'Oltra al capdavant d'una Conselleria tan important que ha de treballar pels més vulnerables". "Des de Cs continuarem posant de manifest aquesta aberració consentida per Puig", ha subratllat.

Preguntada pels canvis en la línia d'AVE entre Madrid i Alacant, Merino ha preguntat "per què han de ser els alacantins els que estiguen en el punt de mira i es vegen perjudicats" i ha advocat perquè hi haja parada en les dues estacions, Atocha i Chamartín. "Ens preocupa quin serà el nivell de reivindicació de Ximo Puig que, a l'hora de reclamar davant el seu cap a Madrid, abaixa el cap i no reivindica amb contundència", ha afegit.

Arxivat a:

Destacats