Cs demana al Consell que aprofite l'arribada de Volkswagen per a convertir Sagunt en un pol d'atracció d'inversions

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts valencianes, Ruth Merino

La síndica Ciutadans (Cs) en Les Corts, Ruth Merino, ha demanat al Consell "que aprofite l'arribada de Volkswagen i agilite el desenvolupament de totes les infraestructures necessàries per a convertir Sagunt en un pol d'atracció d'inversions i desenvolupament tecnològic a Espanya".

"Estem a Sagunt per a donar el nostre suport al seu alcalde, com sempre el fem amb el Consell en assumptes tan importants com és el creixement de la Comunitat Valenciana", ha assegurat Merino, al mateix temps que ha advertit que "exigim que els grans anuncis no es queden només en titulars". "El Consell ha de donar tots els passos per a la consolidació d'aquest centre neuràlgic sense deixar-se arrossegar pels seus socis, que fins i tot espanten les inversions generadores d'ocupació i riquesa", ha criticat.

Per part seua, la diputada nacional i coordinadora autonòmica de Cs, María Muñoz, ha destacat que "cal continuar exigint al Govern que acabe el Corredor Mediterrani i que aprove l'ampliació del Port de València". En la mateixa línia, el responsable de política municipal de Cs i portaveu a l'Ajuntament de València Fernando Giner ha defensat "l'ampliació del Port de València sí o sí".

Finalment, el regidor i portaveu de Cs a Sagunt, Salvador Montesinos, ha explicat que "Cs ve a secundar, sumar i aportar per a traure el màxim benefici a la instal·lació de la fàbrica de bateries, pensant sempre en el benestar general".

A la reunió, també han assistit el diputat autonòmic Carlos Gracia, el diputat provincial Jesús Gimeno i el regidor de l'Ajuntament de València Narcís Estellés.

Arxivat a:

Destacats