Els coordinadors CICU i del personal mèdic i d'infermeria del SAMU que realitzen activitat addicional rebran una millora retributiva

El programa té una dotació pressupostària anual de més de 3 milions d'euros

Guardar

Ambulància SAMU
Ambulància SAMU

El Ple del Consell ha aprovat l'increment en la retribució salarial que perceben els metges coordinadors del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), així com del personal mèdic i d'infermeria del SAMU (i personal mèdic coordinador del CICU) que faça una activitat addicional de forma voluntària fora de l'activitat ordinària.

A més, s'obri la possibilitat de dur a terme jornades addicionals en el Servei d'Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública (SES) al personal facultatiu i d'infermeria d'altres categories professionals sempre que compten amb formació acreditada en urgències i emergències.

El programa té una dotació pressupostària anual de 3.236.759 euros i el seu objectiu és millorar les condicions retributives del personal del Servei d'Emergències Sanitàries (SES), incentivar la cobertura de les places SAMU i aconseguir una major estabilitat de l'ocupació.

La modificació del programa especial de productivitat busca maximitzar la cobertura de tots els torns de treball en els recursos d'emergències donat l'augment en el nombre d'unitats SAMU i els nivells d'activitat assistencial.

Per punt, aquestes millores permetran un increment dels recursos, la qual cosa redundarà en una millora de la qualitat en l'atenció sanitària a la ciutadania.

Arxivat a:

Destacats