Conxa García Ferrer, proclamada alcaldessa de Picassent

Guardar

Conxa García, alcaldessa de Picassent
Conxa García, alcaldessa de Picassent

L’edil del PSPV-PSOE, Conxa García Ferrer, ha sigut proclamada alcaldessa de Picassent per als propers 4 anys. Serà el sisé mandat consecutiu com a alcaldessa, en esta ocasió amb un govern de pacte amb la coalició Compromís-Unides Podem.

Este matí en un saló de plens replet de gom a gom, s’ha donat inici a la legislatura 2023-2027. Un nou mandat en el que després de les votacions de cada partit polític ha resultat elegida novament com a alcaldessa, Conxa García, amb 12 vots a favor: 10 del PSPV-PSOE i 2 de la coalició Compromís-Unides Polem. Una majoria absoluta conformada per les forces polítiques d’esquerres que ve a aportar estabilitat a quatre anys de govern amb “l’objectiu de reforçar les polítiques de progrés, fer defensa d’allò públic, del benestar i dels drets de les persones”, segons el pacte signat.

L’alcaldessa en el seu discurs d’investidura ha destacat que “servir al meu poble ha sigut sempre la meua màxima. I poder complir aquest somni per a mi és un honor i un orgull. Invertir el meu temps en millorar la vida de la ciutadania, el seu benestar i donar resposta a les seues necessitat és una prioritat”.

En la seua intervenció la primer edil ha fet també referència als principals projectes per al futur de Picassent i ha insistit en la importància de la participació de la ciutadania “perquè el camí del municipalisme va en dirección cap a una gestió més participativa, perquè totes les persones som iguals i tenim el mateix dret a construir la realitat que vivim i sentim com a poble. 

Arxivat a:

Destacats