El Consell reconeix amb 3.000 euros en Premis a l'Excel·lència Acadèmica a més de 500 universitaris

La conselleria d'Universitats ha dotat aquesta partida amb 1,67 milions d'euros els quals es repartiran cada 150 alumnes titulats

Guardar

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno
La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Josefina Bueno

La conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha destinat 1,67 milions d'euros per a la primera convocatòria dels Premis a l'Excel·lència Acadèmica que reconeixeran amb 3.000 euros a 500 universitaris. Aquests reconeixements substitueixen a les anteriors ajudes de Promoció de l'Excel·lència. El número de premiats s'expedirà cada 150 alumnes diplomats, és a dir, aquells que obtinguen el títol de grau.

Els requisits que ha de tindre l'alumnat per aconseguir la dotació econòmica són haver realitzat els seus estudis de grau durant els cursos 2019-2020 i 2020-2021 en les cinc universitats públiques de la universitat valenciana o en els 13 centres d'ensenyament artístic adscrits a l'Institut Superior d'Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV). Les universitats que conformen el sistema públic universitari en la Comunitat Valenciana són la Universitat de València, la Universitat Jaume I, la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández i la Universitat Politècnica de València.

"Els Premis a l'Excel·lència Acadèmica contribueixen a reforçar el compromís del Consell per reconéixer i recompensar el mèrit i la capacitat de l'alumnat valencià", recalca en un comunicat l'àrea dirigida per la consellera Josefina Bueno. Des de la conselleria informen que en els graus d'1 a 149 alumnes que obtinguen una titulació es concedirà un premi; en les promocions de 150 a 299 diplomats, dos reconeixements; en les de 300 a 499, tres guardonats, i així successivament s'anirà ampliant el número de premiats.

Tramitació i acreditació del premi

Una vegada s'haja publicat la convocatòria en el Document Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGCV), les universitats públiques i l'ISEACV faran les propostes de premi a les persones beneficiàries a través de la seu electrònica de la Generalitat Valenciana perquè aquestes accepten expressament l'import de l'ajuda.

La conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a més del muntant econòmic, expedirà un certificat acreditatiu per a la constància i el registre de les persones beneficiàries.

Arxivat a:

Destacats