El Consell aprova una subvenció de 871.150 euros per a la inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere

El Ple ha aprovat un conveni entre Labora i l'Associació Alanna per a l'exercici 2023

Guardar

Manifestació en contra de la violència de gènere
Manifestació en contra de la violència de gènere

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre Labora i l'Associació Alanna per al desenvolupament del programa de 'Formació i inserció laboral de dones víctimes de la violència de gènere o de tràfic i explotació sexual amb compromís de contractació'.

El conveni, dotat amb 871.150 euros, entrarà en vigor des del moment de la seua signatura i la seua vigència s'estendrà fins al 30 de setembre de 2023.

L'objectiu d'aquest conveni és l'atenció personalitzada a 43 dones. Participaren en itineraris integrats d'inserció social i laboral que tinguen en compte tant les necessitats específiques de cadascuna d'elles, com el seu punt de partida.

La finalitat última és millorar la seua situació laboral, així com promoure la seua inserció professional en llocs de treball vacants amb els quals s'haja pactat el corresponent compromís de contractació.

Aquest acord s'emmarca dins del programa de 'Programa inserció per a dones' inclòs en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançada per la UE a través de Next Generation EU.

Destacats