La Comunitat Valenciana, de dol: Mazón anuncia ajudes per a les persones afectades

El president de la Generalitat estén els tres dies de dol a tota l'autonomia i estudia ajudes a les persones afectades per l'incendi de Campanar

Guardar

El president Carlos Mazón, atén als mitjans per l'incendi de Campanar
El president Carlos Mazón, atén als mitjans per l'incendi de Campanar

València es troba commocionada després del devastador incendi que va arrasar este dijous dos edificis en el barri de Campanar, deixant un saldo inicial de quatre persones mortes, 15 ferides i 14 desaparegudes, entre les quals es troba una parella amb els seus dos fills xicotets. Davant esta tragèdia, la Generalitat Valenciana han mobilitzat esforços per a brindar suport i solidaritat a les víctimes i les seues famílies.

El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha anunciat mesures immediates per a abordar l'emergència. Es treballa en l'extensió de tres dies de dol a tota la Comunitat Valenciana, com a mostra de dol i respecte cap a les víctimes, una mesura a la qual es podran adherir els Ajuntaments en cas que ho consideren. Per tant, serà cada municipi el que decidisca o no mantindre els actes convocats prèviament a l'incendi. En el cas de València, l'Ajuntament ha suspés els actes fallers previstos este cap de setmana "però la resta de consistoris té la seua autonomia", ha afirmat.

A més, s'estan coordinant accions econòmiques per a ajudar els afectats a reconstruir les seues vides, restituint habitatges i estris perduts en el sinistre.

Visita de Pedro Sánchez

En solidaritat amb els afectats, el president del Govern, Pedro Sánchez, té previst visitar la zona afectada durant el matí d'este divendres per a conéixer de primera mà la magnitud del desastre i coordinar esforços amb les autoritats locals.

Serà entorn de les 12.00 hores quan el cap de l'Executiu acudisca al barri valencià de Campanar per a interessar-se per l'incendi que s'ha saldat, de moment, amb quatre morts.

Arxivat a:

Destacats