Compromís Unides per Mislata insisteix en un debat de candidates a l'alcaldia

Silvia Maiques, candidata de Compromís: “Bielsa sempre s’amaga quan toca debatre i potser ara més encara per la por de donar explicacions publiques per la investigació per prevaricació de la seua vicealcaldessa i la petició d'imputació al seu cunyat

Guardar

Silvia Maiques, candidata de Compromís unides per Mislata
Silvia Maiques, candidata de Compromís unides per Mislata

Compromís Unides per Mislata, la coalició de Compromís, Podemos i Retallades Zero, vol llançar un missatge a Bielsa perquè enguany recapacite en la seua decisió de rebutjar el debat entre les persones candidates a l'alcaldia de Mislata com ja ha fet en anteriors campanyes electorals. Des de Compromis volem impulsar la realització d'aquesta trobada entre les diferents formacions que concorren a l'alcaldia de Mislata. En anys anteriors ens hem trobat amb el silenci com a resposta, una mostra més de la falta de tarannà democràtic de qui pensa que la seua majoria li legitima per a tractar la població de l'Horta Sud com si fora el seu ‘cortijo’.

“Bielsa sempre s’amaga quan toca debatre i potser ara més encara per la por de donar explicacions publiques per la investigació per prevaricació de la seua vicealcaldessa i la petició d'imputació al seu cunyat i regidor de Festes pel cas de la Fira”, explica Silvia Maiques, candidata a l'alcaldia per Compromís Unides per Mislata. “Nosaltres entenem la política com la participació real i tornem a llançar el guant del debat al PSOE de Bielsa, el qual ja ens increpa dient-nos que ens arrasarà cada vegada que ens veu al carrer, si tan segur està, que el demostre en un debat on totes juguem a igualtat de condicions, pot ser que ací estiga el seu temor”, finalitza Maiques.

Des de Compromís Unides per Mislata asseguren que l'Ajuntament compta amb tots els mitjans necessaris, tècnics, de personal i d'espais per a oferir un debat en el qual assistisca la ciutadania o puga seguir-lo a través del canal de Youtube municipal, però que la falta de transparència i ètica política del PSOE de Mislata evita qualsevol tipus de confrontació d'idees pública. Bielsa vol que Mislata siga una gran ciutat, però quan té l'oportunitat de demostrar-ho s'amaga sota l'ala de la seua majoria autoritària.

Destacats