Compromís reparteix la seua ja tradicional mocadorà amb motiu del 9 d'Octubre

Guardar

Mocadorà de Compromís a València
Mocadorà de Compromís a València

"Compromís eixim un any més al carrer per a celebrar el nostre dia gran, el de totes les valencianes i valencians. I ho fem reivindicant i fent gala dels nostres símbols i tradicions, i traslladant també la nostra acció a l'Ajuntament", ha assenyalat el portaveu de Compromís per València, Joan Ribó.

Amb esta finalitat la coalició valencianista ha repartit també una publicació sota el títol "Tornarem!", en la qual resumeix tant la presentació i funcionament del seu 'Govern alternatiu' per a la ciutat, com el terrible balanç dels primers mesos de govern Català a la ciutat, marcats per una frenada notable en tots els avanços i assoliments aconseguits els últims 8 anys.

La mocadorà se suma a la també tradicional acció per a animar a la ciutadania a traure les seues senyeres al balcó, amb el repartiment de centenars d'elles emprés fa unes setmanes i que ha continuat també en la renovada Plaça de la Reina.

Tant els massapans, mesclant les figures tradicionals amb els símbols de Compromís i realitzats en el forn La Tahona del Abuelo i del Cabanyal, com les revistes i les senyeres i mocadors repartits, han sigut elaborats tots per empreses valencianes, mostrant així el suport de Compromís a l'economia de proximitat, no sols amb mesures concretes des de les administracions públiques sinó també amb iniciatives pròpies com esta campanya.

Arxivat a:

Destacats