Compromís regala més de 1.000 senyeres per a penjar-les en els balcons el 9 d'Octubre

Guardar

Imatge de la campanya del 9 d'Octubre de Compromís en 2022
Imatge de la campanya del 9 d'Octubre de Compromís en 2022

Compromís per València posarà en marxa per tercer any consecutiu la campanya #SenyeraAlBalcó, a través de la que regalarà més de 1.000 'senyeres' a tota la ciutadania de València que ho sol·licite mitjançant un formulari que s'activarà aquest dilluns i que es trobarà en les xarxes de la coalició política.

Les senyeres es podran sol·licitar fins que s'esgoten les existències i els sol·licitants les rebran a la seua casa, juntament amb una carta de l'alcalde de València i portaveu de Compromís, Joan Ribó, segons ha informat la formació en un comunicat.

"En Compromís som molt de defensar els interessos dels valencians i també som molt de defensar la nostra identitat i els nostres drets com a poble", ha subratllat Ribó, qui ha destacat que "un any més s'ha volgut animar als veïns de València a celebrar el dia gran també des dels balcons, com una manera de reivindicar valors democràtics i el respecte que representen aquests símbols".

En aquest sentit, el portaveu de Compromís ha indicat que "alhora que reivindiquem aquests valors, també demanem un tracte just a nivell de finançament o en les infraestructures, com els soterraments de vies pendents, un servei de Rodalia digne o el pressupost necessari per als nostres recintes culturals que sí que reben altres ciutats".

"Amb aquesta campanya volem reforçar l'autoestima de la ciutadania valenciana, una autoestima que també hem protegit amb una gestió honrada a la nostra ciutat, una València orgullosa de ser terra d'acolliment, que defensa valors com la diversitat, la sostenibilitat i els consensos", ha expressat.

Finalment, ha agregat que "València ostenta la capitalitat mundial del disseny i avança amb el cap molt alt per a convertir-se en Capital Europea de la Innovació i també per a ser la primera ciutat mediterrània Capital Verda Europea".

Arxivat a:

Destacats