Compromís recalca no és només Podem sinó els socis d'investidura els que exigeixen derogar la reforma laboral

Guardar

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, intervé en una roda de premsa anterior a una Junta de Portaveus en el Congrés dels Diputats
El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, intervé en una roda de premsa anterior a una Junta de Portaveus en el Congrés dels Diputats

El diputat de Compromís, Joan Baldoví, ha recordat aquest dimarts al president del Govern, Pedro Sánchez, que hui està en Moncloa gràcies a tots els grups que van permetre en dues ocasions la seua investidura i van creure "sincerament, que el PSOE anava a derogar la reforma laboral": "No és una baralla de dos (PSOE i Unidas Podemos), ens concerneix a tots els que vam fer possible aquest Govern", ha dit.

En una roda de premsa celebrada abans de la reunió de Junta de Portaveus de la Cambra Baixa, Baldoví ha reconegut el seu "estupor" perquè a hores d'ara els socialistes estiguen amb "jocs malabars" sense arribar "on ha d'arribar": "A derogar" eixa norma "íntegrament o els aspectes més lesius".

Baldoví que advoca per, almenys, recuperar la prevalença del conveni sectorial enfront del d'empresa i actuar contra els subcontractes, ha advertit que Sánchez "perdria tota la credibilitat si no complira la seua paraula.

"És el que va signar i el que li demana la majoria social", ha dit, lamentant que els dos socis de govern estiguen "donant un espectacle a la dreta i la ultradreta mentre no es deroga la reforma laboral". "Els partits s'arreglen en la caseta. Discreció, negociació, menys tuits i menys soroll", ha emplaçat Baldoví als socis de coalició.

Arxivat a:

Destacats