Compromís denuncia a Antifrau que el conseller Rovira es troba en causa de cessament per constar com administrador d’una mercantil

Guardar

El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira. Imatge de Jorge Gil
El conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira. Imatge de Jorge Gil

El síndic de Compromís Joan Baldoví ha anunciat hui en la roda de premsa posterior a la Junta que el seu grup denunciarà davant l’Agència Antifrau que el conseller d’Educació, Cultura i Esports, José Antonio Rovira consta com administrador únic de la societat ROJO INVER SL, inclomplint així la Llei del Consell i la d’incompatibilitats.

Segons ha explicat Baldoví “ampliem així la denuncia que ja férem en Antifrau per les incompatibilitats del Vicepresident, Vicente Barrera, amb el cas del conseller Rovira. Després de tot el caos que la seua gestió està suposant en l’inici de curs escolar, no ha tingut a bé renunciar a ser l’administrador únic d’una societat dedicada als negocis immobiliaris”.

“La situació de Rovira és d’incompatibilitat i per tant és causa de cessament segons la llei valenciana, quan algú és nomenat conseller no pot tindre activitats mercantils i professionals en qualsevol altre lloc, ha de ser exclusivament conseller. Han passat els dos mesos que deien tenia de temps, tot i que eixos dos mesos eren per a declarar-ho no per a renunciar. El conseller Rovira s’està rient del seu propi govern i de les seues obligacions com a conseller”, ha explicat el síndic.

Arxivat a:

Destacats