Compromís demana la compareixença de la DG de Personal Docent pel caos en el procés d'adjudicació de places per al curs 2023-2024

Guardar

La directora de Personal Docent, Sonia Sancho. Imatge de Jorge Gil
La directora de Personal Docent, Sonia Sancho. Imatge de Jorge Gil

Davant el caos produït durant el procés d'adjudicació de places docents per al curs 2023-2024, el síndic de Compromís, Joan Baldoví, i el diputat i portaveu d'Educació, Gerard Fullana, han demanat la compareixença de la directora general de Personal Docent, Sonia Amelia Sancho de Vicente, perquè explique les raons per les quals s'ha produït "el pitjor procés d'adjudicacions que es recorda en la història de la Generalitat Valenciana.

Els diputats de Compromís han presentat, també, una bateria de preguntes per a verificar els motius pels quals l'informe sobre les adjudicacions, presentat pel conseller d'Educació, Universitats i Ocupació, José Antonio Rovira, en roda de premsa el passat 24 d'agost, i atribuït a la DGTIC, no compta amb signatura electrònica o física de la persona responsable de la seua elaboració.

"És sorprenent com el senyor Rovira presenta un informe anònim del qual no solament desconeixem qui ho redacta i qui ho sol·licita, sinó que fins i tot manca de la signatura electrònica de la Generalitat. Per això, exigim l'informe complet, així com una còpia literal i completa de totes les comunicacions entre la direcció general de Personal Docent, la sotssecretaria i la resta d'òrgans de la Conselleria d'Educació, així com els informes de l'Advocacia de la Generalitat sobre aquest tema".

A més, Fullana ha exigit conéixer les raons per les quals els docents amb menor puntuació han sigut adjudicats per davant d'uns altres amb major puntuació. "Tota la comunitat educativa es troba absolutament espantada per la negligent gestió que està duent a terme el nou equip de govern de PP i VOX en la conselleria".

Arxivat a:

Destacats