Compromís demana 12 milions més per a À Punt amb l'objectiu de reforçar "la Ford del sector audiovisual"

Guardar

Edifici de la seu de la radiotelevisió valenciana À Punt
Edifici de la seu de la radiotelevisió valenciana À Punt

Compromís ha anunciat una esmena als Pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2022 amb l'objectiu d'augmentar en 12 milions el pressupost de la radiotelevisió pública À Punt, que han considerat "la Ford del sector audiovisual".

Així ho han anunciat el síndic, Fran Ferri, i les portaveus adjuntes Aitana Mas i Mònica Àlvaro en declaracions als mitjans durant el ple de les Corts d'aquest divendres. Àlvaro ha apuntat que, amb els comptes actuals, el pressupost de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació està per davall del que marca la seua pròpia llei de creació.

Ferri ha remarcat que À Punt genera "molta faena en sectors productius de l'audiovisual, les actrius, actors, productors, guionistes", i ha apostat perquè l'ens puga continuar realitzant coproduccions amb altres televisions com 'La mort de Guillem' amb TV3.

Així mateix, ha recordat que els grups del Botànic estan treballant en què siga la Generalitat qui assumisca el pagament que hauria de realitzar À Punt per l'IVA arran del canvi de criteri de l'Agència Tributària.

Arxivat a:

Destacats