Compromís critica el discurs de Mazón "buit de contingut i entregat a Vox"

Guardar

Isaura Navarro
Isaura Navarro

La portaveu adjunta de Compromís en Les Corts, Isaura Navarro, ha opinat que el discurs del president de la Generalitat, Carlos Mazón, durant l'acte institucional del 9 d'Octubre ha sigut "buit de contingut i entregat a Vox".

Navarro, en declaracions als mitjans després de l'acte, ha felicitat els premiats en un "dia molt important per al poble valencià".

La representant de Compromís ha enlletgit a Mazón que en la seua intervenció durant l'acte "no ha parlat de violència masclista, que és un problema social que pateix el poble valencià greument i necessita una resposta amb unitat".

De la mateixa manera, ha retret també l'absència d'esment al canvi climàtic. "Patim una emergència climàtica i no li importa", ha comentat.

Així, en la seua opinió, el discurs del president "deixa clar que entrega el territori valencià a l'especulació" i ha asseverat que Mazón "parla de llibertat quan presideix un govern de la censura". "La realitat és que les paraules buides reflecteixen que ha entregat completament el Consell a Vox", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats