Compromís anuncia una iniciativa de suport a professionals sanitaris i pacients després de la protesta negacionista davant de l'Hospital Doctor Peset

Guardar

Hospital Doctor Peset
Hospital Doctor Peset

La síndica de Compromís en Les Corts, Papi Robles, ha volgut traslladar el suport del grup parlamentari "a tot el personal sanitari, en especial als i les professionals de l'Hospital Doctor Peset de la ciutat de València que, aquest cap de setmana, han patit els insults i les agressions verbals d'un grup reduït de persones propagadores de teories de la conspiració concentrades a la porta".

"És una vergonya que, després d'haver-se deixat la pell durant tota la pandèmia, ara hagen d'aguantar aquestes actituds tan indesitjables. El personal sanitari ha de saber que una amplíssima majoria dels valencians i valencianes els agraïm la seua tasca salvant vides".

"Per això, des de Compromís reclamem a la Delegació del Govern que actue per a garantir que els i les pacients puguen descansar en les seues habitacions sense soroll. I que metges, metgesses, infermeres i infermers puguen fer la seua faena sense insults ni agressions verbals. A més a més, en els pròxims dies presentarem una iniciativa al parlament valencià per donar suport tant a professionals sanitaris com a les persones que estan tractant-se i recuperant-se d'una malaltia", ha conclòs la síndica Papi Robles.

Arxivat a:

Destacats