Compromís acorda augmentar la inversió per a Alacant en 51 milions en els Pressupostos Generals

Compromís ha tancat un acord amb PSOE i Unides Podem per a augmentar la inversió prevista a Alacant

Guardar

Joan Baldoví
Joan Baldoví

Compromís ha arribat a un acord amb les forces polítiques de PSOE i Unides Podem amb l'objectiu que s'augmente la inversió econòmica d'Alacant en els Pressupostos Generals de l'Estat de 2023. Unes esmenes que ja estan registrades en el Congrés i que, en paraules de la coalició valenciana, "permetran corregir la falta d'inversions a la província d'Alacant".

La previsió és que aquest augment en la inversió es traduïsca en un augment de les partides destinades a la remodelació de les vies d'alta velocitat de l'Estació d'Alacant en 15 milions, la inversió en el tram del Corredor Mediterrani entre La Encina i Alacant, i als Rodalia. Finalment, es dirigirà un altre milió d'euros a actuacions de millora en carreteres, per a la millora de l'autovia A-31 i a la circumval·lació d'Alacant A-70.

"Posarem tota la nostra obstinació en aquesta negociació per a reparar un Pressupost que havia eixit profundament injust amb Alacant", expressat el diputat de Compromís en el Congrés dels Diputats, Joan Baldoví.

Per part seua, el diputat del PSOE Alejandro Soler ha posat de manifest que "la Generalitat i el Govern continuaran treballant de manera coordinada per a millorar les inversions a Alacant". En aquest sentit, ha assenyalat que "fins que s'aproven els Pressupostos Generals de l'Estat, posarem tots els nostres esforços a equilibrar la balança en matèria d'inversions amb treball i perseverança". Així, en el comunicat enviat conclou que "continuarem treballant perquè el pressupost es puga veure corregit i incrementat econòmicament amb l'objectiu que Alacant reba el que mereix".

Finalment, Compromís ha assenyalat que no es tracta de l'única negociació que està en joc per a votar Sí als Pressupostos Generals de 2023.

Arxivat a:

Destacats