El Comité Federal del PSOE ratifica les llistes autonòmiques i municipals dels socialistes valencians

Guardar

Comité Federal PSOE
Comité Federal PSOE

El Comité Federal del PSOE ha ratificat aquest dissabte les llistes per a les eleccions municipals i autonòmiques dels socialistes valencianes que estaran encapçalades per Ximo Puig, Josefina Bueno i Rafa Simó. A més, durant la trobada s'ha acordat celebrar a la ciutat de València la convenció municipalista del PSOE que tindrà lloc els pròxims dies 14,15 i 16 d'abril.

Durant la seua intervenció en el Comité Federal el secretari d'Organització del PSPV-PSOE, José Muñoz, ha agraït l'elecció de València "com a seu del municipalisme socialista" i ha advocat per "continuar governant per a tots fent polítiques per a la majoria social i afrontar amb alegria les pròximes eleccions": "Els i les socialistes fem política perquè es beneficie la immensa majoria de la societat, eixe és el nostre millor aval".

Així mateix, Muñoz ha destacat que "si hem sigut capaços de gestionar de manera eficaç amb tot el que ha passat que no serem capaços de fer a futur" i ha recordat que "en la Comunitat Valenciana ara tots els indicadors econòmics i socials estan millor que en 2015, malgrat la pandèmia i de la guerra d'Ucraïna". "Si continuem treballant per la majoria i amb optimisme, al maig millorarem els resultats de 2019", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats