El comité de campanya del PPCV inicia els treballs amb diputats i senadors per a presentar les esmenes als PGE

Guardar

El comité de campanya del PPCV inicia els treballs amb diputats i senadors per a presentar les esmenes als PGE
El comité de campanya del PPCV inicia els treballs amb diputats i senadors per a presentar les esmenes als PGE

El director del comité de campanya electoral del PPCV, Miguel Barrachina, i la coordinadora, Macarena Montesinos, van mantenir ahir la primera reunió amb diputats nacionals, autonòmics i senadors "per a amplificar l'acció del PPCV dels pròxims mesos i defensar els interessos de la Comunitat Valenciana".

La reunió de treball va tindre lloc després del Comité Executiu Autonòmic del PPCV presidit per Carlos Mazón, qui va anunciar els responsables del comité de campanya per a les eleccions autonòmiques de 2023.

En aquest sentit, els diputats i senadors del PPCV treballaran conjuntament "perquè els pressupostos de Sánchez i de Puig no siguen un càstig per a la Comunitat Valenciana i que recullen totes les principals necessitats del nostre territori".

Miguel Barrachina ha assegurat que "mentre el Consell de Puig està més dedicat a purgar que a gestionar els interessos dels valencians, des del PPCV treballarem per a esmenar i corregir els pressupostos de Sánchez que castiguen els valencians, amb la submissió i passivitat de Puig".

Així, els diputats i senadors iniciaran una ronda de reunions amb els diferents sectors socials i econòmics de la Comunitat Valenciana per a recollir totes les iniciatives i reivindicacions i que puguen ser aportades tant als Pressupostos Generals de l'Estat com en el seu cas als de la Generalitat Valenciana. "Aquest treball l'hauria d'haver realitzat el Consell de Puig davant la discriminació tant en els pressupostos generals com en el finançament, la retallada en l'aigua i en cadascuna de les actuacions que el govern de Sánchez dirigeix contra la Comunitat".

Tant el director com la coordinadora de la campanya han assenyalat "la importància de recórrer tot el territori de la Comunitat Valenciana per a explicar el projecte del president del PPCV, Carlos Mazón, i recollir les principals inquietuds davant el menystinc de Puig i Sánchez".

Destacats