Colomer reivindica el vincle de la marca 'Mediterranew Music' amb el Festival del Dia de la Dona per a donar visibilitat al talent femení

El secretari autonòmic de Turisme intervé en la presentació de la 4a edició del Festival del Dia de la Dona que organitza Fotur

Guardar

PRESENTACION_FOTUR
PRESENTACION_FOTUR

El titular de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer, ha reivindicat "el vincle encertat de la marca 'Mediterranew Music amb el Festival del Dia de la Dona', que ens permet donar visibilitat al talent, capacitat i potencial de la dona, a més d'avançar en matèria d'igualtat i en la participació femenina".

Colomer ha fet aquestes declaracions durant la presentació de la 4a edició del Festival del Dia de la Dona, que ha tingut lloc a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, en la qual han participat el regidor de Turisme de l'Ajuntament de València, Emiliano García, i el president de la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur), Víctor Pérez.

Per al secretari autonòmic, "es tracta d'un esdeveniment consolidat i referent en el panorama nacional, que secunda Turisme Comunitat Valenciana per visibilitzar i conscienciar sobre el paper de la dona en la música".

Colomer ha afirmat que "ens queda molt per recórrer en matèria d'igualtat" i ha advocat per "rearmar la marca turística de la Comunitat Valenciana amb els valors de la música i les arts, perquè sens dubte, inspiren i motiven el viatge".

El president de Fotur ha reivindicat "la presència de dones en els escenaris", i ha explicat que dissabte que ve, 6 de març, des de les 17.00 hores "es podrà gaudir de les actuacions de dones dj i cantants a través de la web de Visit València, València Bonica i des d'algunes ràdios que s'uniran a aquesta retransmissió".

El regidor de Turisme de l'Ajuntament de València ha destacat que en aquesta quarta edició "s'ha adaptat aquest festival de manera responsable en un format únic i pioner", al mateix temps que ha assenyalat que "és essencial que aquest projecte continue caminant i fent història".

Festival del Dia de la Dona

El Festival del Dia de la Dona està organitzat per la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur), juntament amb l'Associació de Productors i Dj's de la C.V. (PRODJ CV), i amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, Ajuntament de València i la Societat General d'Autors i Editors (SGAE).

Enguany el festival compleix la seua quarta edició i, a causa de la situació sanitària, es realitza en un format únic i pioner, amb l'emissió d'actuacions d'artistes i dj que ja han estat gravades a través de la pàgina web de Visit València i de xarxes socials.

Les artistes i dj que participen en aquesta edició són Àgata Ángel, Alicia DC, Josephine Sweet, Kuki M, Maria Lopezh, Marien Baker, Miss Rose, Mónica X, Raquel Cardona yTanya Bayo, i comptarà amb Carol Mccloskey com a mestra de cerimònies.

Arxivat a:

Destacats