Colomer recolza la creació d'un clúster de turisme de salut a la Comunitat Valenciana per a identificar tendències

Guardar

Fòrum sobre 'Producte turístic de Salut i Benestar en la Comunitat Valenciana' celebrat hui a Benidorm
Fòrum sobre 'Producte turístic de Salut i Benestar en la Comunitat Valenciana' celebrat hui a Benidorm

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recolzat la creació d'un clúster de turisme de salut a la Comunitat Valenciana "per a identificar tendències, ser àgils i respondre a temps".

Així s'ha pronunciat en l'obertura del fòrum sobre 'Producte turístic de Salut i Benestar a la Comunitat Valenciana' que se celebra en l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) de Benidorm.

Colomer ha assenyalat que "hui iniciem un treball conjunt per a generar sinergies" i ha recalcat que "aquest producte pot ser una gran resposta a aquest moment en què és més necessari que mai exaltar la vida".

En aquesta línia, ha indicat que "aquesta jornada ha de servir per a reafirmar el valor de la cura com a concepte humà, perquè aquest és un sector de persones que cuiden a persones", al mateix temps que ha reivindicat la importància de potenciar el turisme de salut "en totes les seues derivades per a rescatar a l'ésser humà".

cal ressaltar que l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur) ha organitzat aquest fòrum sobre el Turisme de Salut i Benestar, ja que s'ha convertit en els últims anys en un producte emergent en els principals mercats turístics. La clausura de la jornada l'ha realitzada el director general de Turisme, Herick Campos.

Fòrum turístic

En el Fòrum s'han celebrat dues taules redones on han participat professionals de l'àmbit sanitari i turístic. Así, en la primera taula redona sobre 'Possibilitats del sector de clíniques' han participat representants de diferents hospitals privats de la Comunitat Valenciana.

En concret, han participat en aquesta taula redona el gerent de l'Hospital IMED Llevant, Luis Conca; el director territorial d'Internacional de Quirónsalud Llevant i Canàries, Ismael Mans; la directora territorial del Grup Vithas en Zona Mediterrània, Victoria Verdú; i la directora de Relacions Institucionals de la Cínica Benidorm, Ana Vasbinder.

A més, en la jornada s'ha celebrat també la taula de debat 'Iniciatives d'organitzacions, destinacions i empreses turístiques' que ha comptat amb participació del President de SHA Wellness Clinic, Alfredo Bataller; el representant de l'Associació de Balnearis de la Comunitat Valenciana, Miguel Ángel Fernández Torán; la responsable del programa 'València Medical Destination' de la Fundació Visit València, Lola Giner; i la cap de producte del Patronat Costa Blanca, Carolina Cortés.

Destacats