Colomer no descarta dimitir si s'aprova la taxa turística

Guardar

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer
El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, no descarta dimitir en cas que s'aprove la taxa turística, i ha considerat que aquesta possibilitat "és un escenari". Encara que ha assegurat que "no s'ho ha plantejat", ha manifestat que el seu càrrec "sempre està a disposició" del president, Ximo Puig.

Així ho ha indicat el secretari autonòmic en una entrevista en Les Notícies del Matí d'À Punt, on ha expressat la seua "esperança" en què "es rebobine" sobre la taxa durant la seua tramitació parlamentària. Colomer, a més, ha asseverat que no coneix a "cap alcalde" del PSPV que estiga a favor d'aplicar-la.

El secretari autonòmic ha criticat que "en un moment molt crític" marcat per la inflació, la resposta del Govern siga "una taxa". "Sembla que hi ha una obsessió cap al mateix sector", ha asseverat.

Preguntat si creu que la taxa faria que deixen de vindre turistes a la Comunitat Valenciana, ha admés que "potser en algunes capitals i llocs no, però en altres llocs on competim en preu, sí".

Destacats