Colomer destaca que "la qualitat turística certificada és clau per a connectar amb els valors de la sostenibilitat i el futur"

El secretari autonòmic de Turisme ha inaugurat la 'Jornada de Turisme i Qualitat, 10 anys d'excel·lència turística' en Riba-roja

Guardar

El secretari autonòmic de Turisme ha inaugurat la 'Jornada de Turisme i Qualitat, 10 anys d'excel·lència turística' en Riba-roja
El secretari autonòmic de Turisme ha inaugurat la 'Jornada de Turisme i Qualitat, 10 anys d'excel·lència turística' en Riba-roja

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dijous a Riba-roja de Túria que "la qualitat turística certificada, la que ens permet demostrar al visitant que el nostre destí és transparent, accessible i eficient, és clau per a connectar amb els valors de la sostenibilitat i el futur".

Per a Colomer, "la qualitat turística certificada situa a la persona en el centre de tots els objectius, a més d'aportar avantatges competitius, cada vegada més demandades i valorades pel mercat en aquest món post-COVID".

En aquest sentit, el secretari autonòmic ha advocat per "ser capaços d'organitzar-nos, tindre valors i ser innovadors". Un camí que porta anys seguint Riba-roja de Túria, dedicats una dècada a l'excel·lència dels seus recursos i serveis dirigits als seus visitants. "El seu inconformisme permanent li fa seguir un camí exemplar", ha volgut destacar el titular de Turisme.

Colomer ha realitzat aquestes declaracions durant l'obertura de la 'Jornada de Turisme i Qualitat, 10 anys d'excel·lència turística', que ha acollit Riba-roja amb motiu de la celebració de la dècada de l'obtenció de la Q de Qualitat Turística per part de la seua oficina d'informació turística Tourist Info.

Francesc Colomer ha felicitat l'alcalde del municipi, Robert Raga, i a l'equip municipal, perquè al seu judici "la constància, el treball col·lectiu i la voluntat d'equip, són essencials en aquest camí dedicat a l'excel·lència turística del destí".

Per part seua, l'alcalde de Riba-roja ha posat l'accent en "la importància de fer de l'excel·lència el nostre segell en turisme i això, hem de fer-ho des de la col·laboració".

Així mateix, Raga és partidari de "potenciar els valors locals des del prisma de la qualitat, el respecte i la digitalització". En aquesta línia, ha assenyalat que "en Riba-roja el visitant és el centre de tot, i és també, el nostre major crític o el millor ambaixador", ha afegit.

"Per això -ha continuat l'alcalde- treballem sense treva, per a implantar sistemes de qualitat que ens permeten millorar i mesurar els serveis que oferim".

Una dècada bolcats amb la qualitat turística

Riba-roja de Túria celebra enguany els 10 anys de l'obtenció de la Q de qualitat en la seua oficina d'informació turística Tourist Info. En aquesta dècada també ha certificat amb la Q de qualitat al MuPla (Museu visigot de Pla de Nadal), convertint-se així en el segon museu d'Espanya a obtenir aquesta certificació. A més, el juny de 2020 va ser la primera oficina Tourist Info i el primer museu a aconseguir el Segell Safe Tourism Certified.

Arxivat a:

Destacats