Colomer demana "vacunar, vacunar i vacunar" com a "millor política turística del món"

Guardar

colomer
colomer

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assegurat aquest dimecres que aquest és un moment "crític i extraordinàriament estratègic" per a avançar en "el que és la millor política turística del món" que és "vacunar, vacunar i vacunar, sense desmai, sense treva, sense paranys, per terra, mar i aire, és a dir, gestionar la vacunació de la millor manera possible".

Colomer s'ha pronunciat així davant els mitjans després de signar amb l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el conveni de col·laboració entre el Planetari i la Ciutat dels Arts i les Ciències SA per al foment de la divulgació científica en ser preguntat pel tancament de les comunitats autònomes en el pont de San José i per Setmana Santa.

El responsable de Turisme ha recordat que des de fa un any es va entendre que s'anava a funcionar en matèria turística al compàs dels dictàmens de l'autoritat sanitària. "Tot tancament perimetral restringeix i dificulta la voluntat de molta gent de viatjar i fer turisme, però el turisme serà un valor segur en el món postcovid, perquè és un sector amb un horitzó d'evolució i prosperitat claríssim", ha dit.

"Vull pensar que estem en l'última fase d'aquesta espècie de confinaments que perjudiquen el sector turístic, ja que descansa en la mobilitat", ha apuntat Colomer, qui ha destacat que el sector ha assumit amb una "molt exigent disciplina" els mandats de l'autoritat sanitària.

Colomer ha destacat les dinàmiques que es registren respecte al mercat alemany a escala de Comunitat Valenciana i, quant a Castelló, ha explicat que la no massificació del turisme pot ser una "oportunitat que cal saber jugar".

Per part seua, preguntada per les previsions turístiques a Castelló per a Setmana Santa, l'alcaldessa, Amparo Marco, ha assenyalat que no hi ha cap "davant aquesta situació en què canvien les mesures d'una setmana per a una altra". La primera edil ha reconegut l'esforç del sector turístic i cultural a la ciutat, "que han sigut dels més perjudicats", així com les ajudes de la Generalitat Valenciana i de l'equip de govern municipal.

Arxivat a:

Destacats