Colomer assisteix a la presentació del primer 'Hub de Distribució 4.0 Intel·ligència Turística Trasnacional' que organitza l'Institut Seda Espanya

Aquesta acció s'emmarca en el conveni de col·laboració entre Turisme i l'Institut Seda Espanya de 2021 que han subscrit els presidents de totes dues entitats

Guardar

Francesc Colomer visita el "Hub de Distribució 4.0 Intel·ligència Turística Trasnacional"
Francesc Colomer visita el "Hub de Distribució 4.0 Intel·ligència Turística Trasnacional"

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assistit a Madrid al primer "Hub de Distribució 4.0 Intel·ligència Turística Trasnacional" que organitza l'Institut Seda Espanya (ISE), juntament amb Turisme Comunitat Valenciana i la Real Fàbrica de Tapissos de Madrid.

En aquest esdeveniment, que ha reunit responsables de prop de vint ambaixades d'Europa i Àsia, Francesc Colomer ha reivindicat la ciutat de València com a "capital internacional de la Ruta de la Seda", al mateix temps que ha compartit el gran llegat històric de la ciutat com "la Llotja, el Col·legi d'Art Major de la Seda, o el paisatge de la seda".

A més, durant la seua intervenció, Colomer ha incidit en què "la humanitat ha patit durant l'últim any i mig un colp molt dur del qual convé extraure algunes conclusions positives també de futur, i és que el món necessita reforçar els seus ponts i desmuntar els seus murs mentals", en aquest sentit ha assenyalat que "una de les fórmules se'ns antulla més eficaces, més sòlides, i més creïbles per a aconseguir-lo, és la d'estimular el viatge".

En aquesta línia, el titular de Turisme ha manifestat que "el turisme, que és l'art de viatjar, és part de la vacuna i necessitem eixa vacuna emocional per a la remuntada", i ha destacat la importància de l'impuls a "productes turístics vinculats a la nostra història i patrimoni com la Ruta de la Seda".

En l'esdeveniment també s'ha presentat la "Xarxa de Municipis Seda Creativa Destins Comunitat Valenciana", així com el nou projecte "Asian Business Silk Smart Center", que amb una inversió que supera els 16 milions d'euros amb la construcció d'un centre i fira permanent en el municipi alacantí de Polop, donarà un impuls a la Ruta de la Seda de la Comunitat Valenciana.

Conveni Institut Seda Espanya

Prèviament a aquest esdeveniment, Francesc Colomer signarà amb el president de l'Associació Institut Seda Espanya, Fernando Molina, el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a fomentar actuacions de promoció turística del producte Ruta de la Seda en la Comunitat Valenciana.

Turisme Comunitat Valenciana destina en 2021 un total de 30.000 euros perquè l'Institut Seda Espanya realitze diferents actuacions de promoció turística del producte Ruta de la Seda.

D'aquesta manera, es duen a terme accions de promoció de la Ruta de la Seda en el mercat nacional, entre les quals destaquen les accions XARXA Local Node Silk Data-Experience o la posada en marxa del Hub Distribució 4.0.

Així mateix, a través d'aquest acord l'Institut Seda Espanya impulsarà accions d'intel·ligència turística de mercat internacional. L'objectiu és afermar el Silk Club Embassy com a dinamitzador d'acords bilaterals amb les diferents ambaixades situades a Madrid convocant-les a la presentació de l'atles digital de la Ruta de la Seda plataforma de la UNESCO, entre altres actuacions.

Arxivat a:

Destacats