Colau assegura que a València es va materialitzar un "projecte d'Estat on ningú sobra"

Guardar

Díaz, Colau, Oltra, García i Hamed a l'acte #OtrasPolíticas
Díaz, Colau, Oltra, García i Hamed a l'acte #OtrasPolíticas

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat que en l'acte de València del cap de setmana passat --on es va reunir amb la vicepresidenta del Govern, Yolanda Díaz; la vicepresidenta de la Generalitat valenciana, Mónica Oltra; la líder de Más Madrid, Mónica García, i la portaveu del Movimiento por la Dignidad y la Ciudadanía en Ceuta, Fàtima Hamed Hossain-- es va materialitzar "un projecte d'Estat, que vol sumar més que mai i on ningú sobra".

Ho ha dit aquest dissabte en l'obertura de la III Assemblea Nacional dels comuns, que se celebra aquest dissabte i diumenge a Barcelona, i en la qual renovarà el seu lideratge al capdavant de l'organització juntament amb la líder dels comuns en el Parlament, Jéssica Albiach, i l'exalcaldessa de Casteldefells (Barcelona), Candela López.

En la primera jornada de l'Assemblea, que ha comptat també amb la presència del ministre d'Universitats, Manuel Castells, Colau ha cridat a "reteixir aliances" i consolidar un projecte que la ciutadania necessita, i ha qualificat aquest nou projecte d'imparable.

"La il·lusió de València és vostra", ha reivindicat Colau, que ha destacat tant la labor de Díaz, a qui situen al capdavant d'aquesta nova plataforma, i com la del Govern de coalició, on considera que s'ha demostrat que si els morats són decisius en les institucions fan coses que sempre els havien dit que eren impossibles.

Ha reclamat acabar "d'una vegada per sempre" amb la reforma laboral, i ha defensat mesures com els ERTO i les pujades del salari mínim interprofessional (SMI) dutes a terme pel Ministeri que lidera Yolanda Díaz.

Arxivat a:

Destacats