Els ciutadans de Mislata aproven amb nota a Carlos Fernández Bielsa

L'alcalde del municipi, Carlos Fernández Bielsa, ha presentat hui els resultats del sondeig d'opinió de Mislata 2022

Guardar

Carlos F. Bielsa amb becàries que han realitzat l'estudi
Carlos F. Bielsa amb becàries que han realitzat l'estudi

Segons sembla, les polítiques públiques de Bielsa han arribat positivament als habitants del municipi valencià de Mislata. Així es demostra en els resultats del "Sondeig d'Opinió 2022" del municipi presentats hui per l'alcalde Carlos Fernández Bielsa.

Segons la valoració dels representants polítics, amb puntuacions del 0 a 10, Carlos Fernández Bielsa és el polític millor valorat del municipi, amb 7,96 punts. "M'ha sorprés gratament la resposta dels ciutadans sobre mi. És possible que la gestió de la pandèmia i les polítiques públiques que hem anat fent han sigut bé vistes pel municipi", ha assegurat.

Aquesta puntuació ha sigut el resultat de les polítiques creades per l'Ajuntament, tal com es reflecteix en les enquestes. Els ciutadans han valorat positivament l'oferta cultural, sent "Mislata al Carrer" i "El Concurs de teatre Vila de Mislata" les més aclamades. Els projectes municipals, no obstant això, no es queden arrere: amb la finalitat de satisfer les demandes públiques dels veïns i veïnes del municipi, l'Ajuntament ha creat una sèrie de projectes i serveis per a la ciutadania, els quals han rebut respostes positives. Entre ells, destaca "Mislata Jove" amb un 8,76, el nou macro-aparcament públic, amb un 7,95 i la Construcció de Residència de persones majors i Centre de Dia, amb un 7,77. "Ens sorprén que el programa de foment i ús del valencià no tinga un bon resultat, però farem el possible per a millorar-lo", ha afegit Bielsa després de comprovar que aquest programa ha obtingut 4,36 punts sobre 10.

Uns altres dels grans punts positius han sigut els nous serveis d'accessibilitat, l'adequació i ampliació de voreres, la gestió de la crisi sanitària i la de l'Ajuntament.

Carlos F. Bielsa comenta los sondeos
Carlos F. Bielsa comenta els sondejos

Problemes que preocupen a Mislata

L'alcalde, no obstant això, ha assegurat que encara queda un llarg camí per recórrer. Entre els principals problemes, ha assegurat que la densitat de població és un dels principals, i així s'ha vist reflectit en les enquestes: el 5,68% es continua preocupant per aquesta situació, encara que en 2019 era del 35,9%. "Malgrat haver reduït aquest número, queden canvis per fer", ha afegit.

Un altre dels afers als quals s'ha d'enfrontar és a l'aparcament que, malgrat haver disminuït també respecte a 2019, continua sent la principal preocupació, amb un 14,59%. Li segueix la neteja viària, amb un 13,62%. El trànsit i la mobilitat també és un tema que ha tret la població a relluir, ja que, amb l'arribada de patinets elèctrics i l'actual accés nord a Mislata, ha augmentat la preocupació. A més, després de la pandèmia, el protagonisme en temes de Sanitat-Salut Pública ha incrementat. "Desitgem reconvertir la sanitat privada a una pública perquè els serveis siguen millors", ha assegurat Bielsa.

L'alcalde ha remarcat que, malgrat les preocupacions dels ciutadans, tots els problemes han reduït el seu percentatge d'impacte sobre la ciutadania i que això és una "dada molt positiva".

Destacats