Ciutadans homenatja les víctimes del coronavirus quan es compleix un any del primer valencià mort

Guardar

20210202 rdp Cantó junta
20210202 rdp Cantó junta

Ciutadans (Cs) a la Comunitat Valenciana ha homenatjat les víctimes del coronavirus quan es compleix un any del primer mort a la Comunitat Valenciana. A través d'un vídeo en les seues xarxes socials, Cs ha recordat als 5.887 morts valencians des de l'inici de la pandèmia i ha subratllat que "són molt més que un número, són milers d'històries i milers de famílies".

En aquest sentit, el líder autonòmic del partit taronja, Toni Cantó, ha exigit responsabilitats polítiques davant la "nefasta gestió" d'aquesta tercera ona per part del Consell. La Comunitat Valenciana, tal com ha explicat el síndic de Cs en Les Corts valencianes, porta tres setmanes sent l'autonomia més afectada pel virus, duplicant la taxa de positivitat del país i amb la incidència acumulada més alta. A més, és de les comunitats autònomes que menys proves diagnòstiques realitza, alguna cosa que Cantó ha considerat "inacceptable".

Davant aquestes xifres, Toni Cantó ha insistit a demanar al Consell el protocol d'actuació previst, "si és que n'hi ha, sembla fer front als brots en residències, un dels focus més vulnerables enfront de la propagació del virus". A més, ha instat a Puig a liderar un comandament únic que coordine tots els recursos sanitaris disponibles i ha advocat per la realització de més proves i l'acceleració del pla de vacunació.

Arxivat a:

Destacats