Ciutadans denuncia la "inoperància" del PP i del PSOE per a executar "les seues falses promeses" a la Comunitat Valenciana

Mamen Peris reivindica que només CS "és capaç de portar un finançament just i obres històriques com el corredor mediterrani o el tren de la costa"

Guardar

Mamen Peris, candidata de Ciutadans a la Generalitat Valenciana
Mamen Peris, candidata de Ciutadans a la Generalitat Valenciana

Ciutadans (CS) a la Comunitat Valenciana ha denunciat la "inoperància" dels governs del PP i del PSOE per a executar "les seues falses promeses" a la Comunitat Valenciana. La presidenta autonòmica de CS i candidata a la presidència de la Generalitat Valenciana, Mamen Peris, ha subratllat que "és una vergonya que s'haja deixat sense executar més de 22.000 milions d'euros, alguna cosa que evidencia que el bipartidisme és ineficient per a la Comunitat Valenciana".

A més, Peris ha reivindicat que "només un projecte com el de CS és capaç de portar un finançament just als valencians", i també de complir amb promeses històriques com és "la finalització de les obres del corredor mediterrani o l'ampliació del port". "Una vegada més veiem com a rojos o blaus són incapaços de governar. Per a governar la corrupció i gestionar les caixes B dels partits, demostren que sí, però per a l'Administració pública no", ha criticat Peris.

"Em compromet al fet que Alacant reba les inversions que tant mereix i necessita, al fet que el tren de la costa deixe d'estar en via morta i que el CM tinga data ja definitiva de finalització", ha anunciat Peris. "Els fons europeus és una oportunitat única que el govern d'esquerres ha sigut incapaç d'utilitzar per a aquestes inversions. Amb CS aquesta passivitat inversora es va a acabar", ha assegurat Peris.

 

Destacats