Ciutadans critica que el Govern no incloga a la Comunitat Valenciana en els descomptes de l'AVE

Juan Ignacio López-Bas demana explicacions per a saber en quins criteris s'han basat per a aplicar els descomptes

Guardar

El diputat per la provincia d'Alacant, Juan Ignacio López-Bas
El diputat per la provincia d'Alacant, Juan Ignacio López-Bas

El Grup Parlamentari Ciutadans (GPCs) en el Congrés dels Diputats ha criticat que el Govern no haja inclòs a la Comunitat Valenciana en els descomptes de l'AVE. El grup parlamentari ha registrat una sèrie de preguntes per les quals sol·licita saber per què les rutes de la Comunitat Valenciana no s'han inclòs dins dels nous bons per a viatgers de Renfe d'alta velocitat, amb un descompte del 50%, que va anunciar la ministra de Transport, Raquel Sánchez, el mes de juliol passat.

El diputat per la província d'Alacant, Juan Ignacio López-Bas, ha demanat saber "sobre la base de quins criteris s'han triat els requisits pels quals s'han triat unes rutes i s'han deixat unes altres fora". "Fets així evidencien el tracte discriminatori cap a la Comunitat", ha criticat López-Bas, qui a més, ha qüestionat el "per què s'ha deixat a la Comunitat Valenciana fora d'aquestes bonificacions si tant Ouigo com Iryo han anunciat que, de moment, no operaran en la majoria de les rutes valencianes".

Per això, Cs ha proposat "la possibilitat de crear aquests bons de descompte en altres línies en les quals no hi haja un altre competidor de Renfe operant". També, el diputat ha preguntat "el motiu del límit de 100 minuts de servei en els quals es basen els criteris", i ha manifestat que "per què aqueix límit de temps i no 120 minuts, en el decret no està explicat, simplement s'imposa."

Arxivat a:

Destacats