Ciutadans considera "un error garrafal" la taxa turística i acusa el PSPV de "passar per la pedra dels seus socis"

Ruth Merino critica que el tripartit veja al sector turístic com "una amenaça en lloc de com el motor econòmic que és"

Guardar

La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts, Ruth Merino
La síndica de Ciutadans (Cs) a Les Corts, Ruth Merino

La síndica de Ciutadans (Cs) en Les Corts, Ruth Merino, ha considerat que la taxa turística és "un error garrafal i una clara equivocació conseqüència de la insensatesa del tripartit" i ha acusat el PSPV de "passar per la pedra dels seus socis". Merino ha lamentat que el tripartit veja al sector turístic com "una amenaça" en lloc de "com el motor econòmic que és" i s'ha mostrat "radicalment" contrària a aquesta nova taxa.

Durant la roda de premsa després de la junta de síndics, la líder del grup parlamentari liberal ha criticat "la hipocresia" del PSPV que "embene la necessitat de la taxa alhora que suspén la seua obligació", alguna cosa que ha considerat "una mostra que acatxa el cap davant els seus socis". "Si depén de Ciutadans aquesta taxa no s'aplicarà, el sector ja aporta molt a la Comunitat Valenciana i no entenem per què a alguns els costa tant veure que és un motor de creixement i no un obstacle", ha afegit.

Respecte al ple de la setmana vinent, la síndica ha explicat que les propostes de Cs estaran centrades en la situació sanitària, amb una moció sobre els efectes de la reversió de l'hospital Torrevella, una pregunta sobre l'hospital d'Alcoi i una interpel·lació sobre els pacients crònics i oncològics.

Arxivat a:

Destacats