Catalá, si guanya les eleccions: "Les nostres tradicions i senyals d'identitat tornaran a tindre el tractament que mereixen"

Guardar

María José Catalá en la processó de la Verge del Centenari de la seua Coronació
María José Catalá en la processó de la Verge del Centenari de la seua Coronació

La candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València, María José Catalá, ha participat hui en els actes del Centenari de la Coronació de la Verge dels Desemparats. "És un dia gran i emotiu per a tots els valencians que tenim una gran devoció per la Mare de Déu, patrona de la nostra ciutat. És un orgull veure com els veïns s'han bolcat en aquesta festa", ha afirmat.

La candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València ha lamentat que el Govern de Pedro Sánchez "entele" la celebració del Centenari de la Coronació vetant, per primera vegada, als militars custodiar la Verge en la Processó General. "Exigim una rectificació de Pedro Sánchez immediata. Els valencians no es mereixen aquest menyspreu i la presència dels militars sempre ha sigut molt aplaudida per tots", ha afirmat María José Catalá, qui ha afegit que l'"excusa donada pel Govern no la creu ningú. Estic convençuda que amaga altres raons. El dia de la Verge és un dia del poble valencià".

Programa del Partit Popular en matèria de tradicions

Durant la seua atenció a mitjans, la candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València, María José Catalá, ha explicat algunes de les principals mesures que porta en el seu programa de govern i que s'aplicarà a partir del 28 de maig si guanya les eleccions municipals. "Les nostres tradicions i senyals d'identitat tornaran a tindre el tractament que mereixen", ha afirmat Catalá. Entre les mesures:

  • Ha anunciat que la Senyera tornarà a entrar en la Catedral per a commemorar l'Et Deum del 9 d'Octubre, dia de la Comunitat Valenciana

 

  • Es retirarà el suport institucional i s'eliminarà la subvenció de 25.000 euros a dit que dona Ribó a les Reines Magues Republicanes: "Ni diners, ni pujar al balcó de l'Ajuntament"

 

  • El Betlem municipal tornarà a estar en la plaça de l'Ajuntament

 

  • Es restaurarà íntegrament el Cadafal de la Mare de Déu que suporta la imatge floral en l'ofrena de les Falles

 

  • Es recuperarà la col·locació de la tradicional Creu de Maig a la porta principal de l'Ajuntament


"Com a alcaldessa participaré activament, com ara, en les tradicions de la nostra ciutat i no menysprearé als qui mantenen vives les nostres festes i senyals d'identitat", ha afirmat Catalá qui ha lamentat que "alguns només es recorden de les nostres tradicions en temps d'eleccions".

 

Destacats