Catalá: "Sánchez no hauria de vindre a la Comunitat Valenciana si no ve amb la reforma del model de finançament"

Guardar

La síndica del GPP i secretària general del PPCV, M. José Catalá
La síndica del GPP i secretària general del PPCV, M. José Catalá

La síndica del GPP i secretària general del PPCV, M. José Catalá, ha afirmat hui que "Sánchez, que ha fet "la visita del metge", no hauria de tornar a la Comunitat Valenciana si no porta la reforma del model de finançament. No hauria de vindre només a exhibir-se sinó a complir amb els compromisos adquirits amb els valencians".

"Les visites de Pedro Sánchez a la nostra terra sempre evidencien el menystinc i la falta de sensibilitat amb les grans necessitats que tenim. Queda clar i patent que per a Sánchez no existeix l'agenda valenciana. Ni l'aigua que necessita la nostra agricultura, ni el finançament just per a poder atendre la sanitat, l'educació ni les polítiques socials", ha assenyalat Catalá.

La síndica del GPP ha lamentat que "Puig haja malgastat aquesta vista de Sánchez per a reclamar les inversions, la conclusió del Corredor Mediterrani o la millora en els serveis de rodalia. El silenci de Puig davant Sánchez evidencia la seua feblesa".

"No ens estranya les presses de Sánchez per anar-se'n de la Comunitat, conscient de tots els incompliments amb aquesta regió", ha assenyalat. "Continuem esperant el dia en què Sánchez viatge a la Comunitat per a anunciar que pagarà el que deu en dependència o per desplaçats sanitaris", ha assegurat.

Així, Catalá ha afirmat que "vista la trajectòria de Sánchez i la seua nul·la implicació amb les reivindicacions de la Comunitat Valenciana, abans deixarà de ser president del Govern que complirà amb alguns dels seus anuncis".

Destacats