Catalá: "Sánchez ha de derogar la Llei de 'Solo Sí es Sí' per les conseqüències negatives que causa a les víctimes"

Guardar

La síndica del grup popular en les Corts, María José Catalá
La síndica del grup popular en les Corts, María José Catalá

La síndica del GPP i secretària general del PPCV, Mª José Catalá, ha demanat hui al Govern de Sánchez que "derogue la Llei de 'Solo Sí es Sí' perquè està mal redactada i per les conseqüències negatives que està causant en les víctimes".

Catalá ha assegurat que "hi ha una rebel·lió silenciosa però cada vegada menys silenciosa al carrer contra la Llei de 'Solo Sí es Sí'. Cal deixar d'insultar als jutges, que es respecte el poder judicial i quan un ha fet malament una llei com l'ha fet el govern de Sánchez que rectifique".

"No pot ser que les persones que han patit i els pares i les mares que han hagut de veure com les seues filles han patit delictes gravíssims vegen que ara rebaixen les penes als delinqüents"

La secretària general del PPCV ha afirmat que "si estem amb el feminisme rebutgem la Llei de 'Solo Sí es Sí', i si no és així és un feminisme només de boca i no de realitats, no de voluntats i sobretot, de molta pancarta però de poca realitat legislativa".

D'altra banda, la síndica del GPP ha manifestat que "no a la reforma del codi penal per a eliminar el delicte de sedició. Ja està bé d'intentar que els amics fugen de les seues condemnes. Hi ha un consens entorn de delicte de sedició perquè 200 anys d'història d'un delicte no es pot saltar d'una plomada perquè Pedro Sánchez romanga sis mesos més en la Moncloa".

Destacats