Catalá promet reforçar el servei dels autobusos de l'EMT entre les pedanies i el centre de València

La candidata popular ha visitat Castellar-l'Oliveral per a anunciar al veïnat la millora de les connexions per autobús per a arribar al centre

Guardar

María José Catalá durant la seua visita a Castellar-l'Oliveral
María José Catalá durant la seua visita a Castellar-l'Oliveral

"Duplicarem els serveis de l'EMT de les pedanies per a arribar a València". Així ho ha anunciat María José Catalá, candidata del Partit Popular a l'alcaldia de València en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, durant la seua visita al barri de Castellar-l'Oliveral.

Catalá ha afirmat la necessitat d'abordar una millora dels serveis de transport públic en les pedanies de la ciutat "perquè durant huit anys han estat oblidades i no es pot permetre el mal servei que es presta l'EMT en aquestes zones".

La candidata popular ha recordat que "els veïns de les pedanies paguen els mateixos impostos que qualsevol veí de la ciutat i no tenen ni els mateixos serveis ni les mateixes dotacions". Per aquest motiu, ha expressat el seu compromís al veïnat de Castellar-l'Oliveral per a augmentar les línies, les freqüències i els horaris d'autobús que unisquen les pedanies i els barris exteriors amb el centre de la ciutat.

Així mateix, Catalá ha anunciat algunes de les accions que durà a terme en aquesta pedania. En aquest sentit, ha explicat que agilitarà l'execució de les obres del Parc de la Figuereta, en el carrer Ador, i instal·larà infraestructures esportives en la zona de la piscina. A més, ha apuntat que en aquesta pedania s'augmentarà la neteja de la zona i la poda de palmeres, así com un reforç de l'enllumenat en la zona.

Més presència policial en les pedanies

A més, la dirigent popular ha parlat sobre els problemes de seguretat de la ciutat i ha avançat que incrementarà la dotació d'agents en els cossos policials locals i reforçarà la seua presència en totes les pedanies. Així, Catalá s'ha compromés a instal·lar en totes aquestes zones la denominada Policia de Barri amb l'objectiu de "augmentar la seguretat perquè ells són els agents més propers a la ciutadania".

Destacats