Catalá projecta 4 aparcaments dissuasius en les entrades de València amb serveis llançadores al centre

Guardar

La candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València, María José Catalá, en Benicalap
La candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València, María José Catalá, en Benicalap

La candidata del Partit Popular a l'Alcaldia de València, María José Catalá, ha acudit hui a la carpa informativa instal·lada en el barri de Benicalap on ha explicat als veïns el seu programa per al barri.

"L'Associació de Veïns ha realitzat una enquesta on assenyala com a principals problemes la falta d'aparcament, falta de neteja als carrers i la falta de poda", ha explicat María José Catalá, qui ha recordat que fa un mes es va reunir amb ells per a escoltar-los i traslladar les seues peticions al programa de govern.

"Hui hem vingut per a dir-los que tenim propostes concretes per a Benicalap que posarem en marxa a partir del 28 de maig quan siga alcaldessa de València", ha afirmat Catalá, qui ha anunciat que construirà 4 aparcaments dissuasius en les entrades de la ciutat amb serveis llançadora que connecten directament amb el centre. Un d'eixos aparcaments es trobarà en Benicalap, els altres 3 estaran en Campanar, en la zona nord (avinguda Tarongers) i en la zona sud (Sant Marcel·lí).

La candidata del PP a l'Alcaldia de València ha anunciat un Pla de Mobilitat de la ciutat per a permetre als veïns aparcar i habilitar places per als qui acudeixen a València: "Cal derrocar els murs que ha construït l'esquerra i connectar-nos millor amb l'àrea metropolitana".

María José Catalá també ha fet referència als canvis en l'APR de Ciutat Vella: "A una setmana d'eleccions, Compromís i PSPV fan promeses que no han complit en 8 anys. Han deixat als veïns sense zones per a aparcar i els han fregit a multes per arribar a la seua casa. No tenen credibilitat cap. Ara han de retornar les multes que han posat en l'APR on han recaptat més de 2M€. El Partit Popular solucionarà el destarifo que han creat en totes les àrees, però, especialment, la de mobilitat on ha regnat les ocurrències, les imposicions i l'afany recaptatori".

Més prioritats per a Benicalap

Catalá ha anunciat així mateix que posarà en marxa un pla de xoc de neteja i millora dels jardins, s'ampliarà el parc de Benicalap i s'augmentarà presència policial als carrers del barri on hi ha hagut un augment de delinqüència.

D'altra banda, ha recordat que una de les principals mesures del seu govern és la construcció d'una nova línia de metro al costat de la Ronda Nord que connectarà Orriols, Torrefiel, Benicalap i Ciutat Fallera. "Els veïns del nord de la ciutat estaran més ben connectats amb el centre i el sud de València. Tindran més transport públic i millors connexions".

Així mateix, s'ha compromés a augmentar les places i centres per a atenció de persones majors, i ha anunciat que el nou centre de serveis socials es reubicarà a un altre lloc per a atendre la petició dels comerciants.

La candidata del Partit Popular ha subratllat la urgent necessitat que la propietat del València CF complisca amb València i Benicalap i finalitze la construcció del poliesportiu. "En els 100 primers dies reuniré a tots els partits polítics per a fixar una posició unànime i defensar els interessos de la ciutat enfront de Meriton. Treballaré més i parlaré menys. El contrari del que ha fet ara Compromís i PSPV. La propietat del club ha de construir el poliesportiu de Benicalap i fer-ho amb urgència. La propietat ha de complir amb la ciutat".

Destacats