Catalá nega flexibilització en el conveni del Mestalla i benefici a Lim: "Es treballa sobre el del PSOE"

Guardar

Obres del Nou Mestalla
Obres del Nou Mestalla

L'alcaldessa de València, la 'popular' María José Catalá, ha negat aquest dilluns que hi haja flexibilització en les condicions del conveni que han de subscriure l'Ajuntament de la ciutat i el València CF per a la finalització del nou Mestalla i la reconversió dels terrenys de l'actual estadi i així que es done "avantatge" o "benefici" al màxim accionista del club de futbol, Peter Lim.

Catalá ha subratllat que "no s'està negociant cap nou conveni" i ha assegurat que "s'està treballant sobre el conveni que va deixar redactat i escrit el Partit Socialista" en l'anterior mandat municipal, en el qual el consistori estava governat per Compromís i el PSPV-PSOE. Així, ha ressaltat que l'equip que presideix està "fent bo" el document del Govern del Rialto.

La primera edil s'ha pronunciat d'aquesta manera després de la reunió que ha mantingut amb responsables del Propeller València, l'Associació de directius i empresaris logístics, preguntada per les declaracions de la portaveu socialista a l'Ajuntament, exvicealcaldesa i exconcejal d'urbanisme, Sandra Gómez, sobre aquest assumpte.

Gómez ha considerat que "s'estan flexibilitzant les condicions" exigides al València CF per a acabar la construcció del nou Mestalla, ha exposat que hi ha un "problema de falta de transparència i de compatibilitat" en les negociacions del nou conveni, i ha demanat que s'allunye d'elles al regidor de Grans Projectes, José Marí Olano (PP), "per un conflicte d'interessos perquè està col·laborant i treballant i està salariat en una consultora que té en cartera a Peter Lim i Meriton".

"No s'està negociant cap nou conveni. S'està treballant sobre el conveni que va deixar redactat i escrit el Partit Socialista. Per tant, crec que el Partit Socialista no té de què queixar-se si estem fent bo el seu treball", ha manifestat María José Catalá en resposta a la portaveu del PSPV-PSOE.

"No entenc a Gómez. Si estem fent bo el seu treball, no entenc per què està molesta", ha afegit la primera edil, que ha insistit que "no s'està redactant cap conveni" i en què "no s'està flexibilitzant cap mesura". "S'està treballant sobre el conveni que va deixar Sandra Gómez i --l'anterior alcalde i actual portaveu de Compromís, Joan-- Ribó", ha postil·lat.

"CAP"

"Per tant, ja em comptaran vostés quin tipus de flexibilitat o quin tipus d'avantatge o benefici li està donant Pepe Marí Olano a Lim", ha plantejat Catalá, al mateix temps que ha respost que "cap".

La responsable municipal ha afegit que entén que "als quals han format part de l'anterior equip de govern els moleste un poc el carreró, la formació i la preparació de Pepe Marí Olano". "Ho comprenc", ha dit.

Destacats