Catalá mostra les seues "Ganes" de liderar el canvi a la ciutat de València

La candidata a l'alcaldia de València pel Partit Popular, M. José Catalá, es mostra convençuda de poder governar en solitari "amb pactes puntuals"

Guardar

M. José Catalá, candidata a l'alcaldia de València pel Partit Popular
M. José Catalá, candidata a l'alcaldia de València pel Partit Popular

Ganes de millorar la gestió de València abaixant els impostos i invertint en els barris; ganes d'una València líder, que s'impulse com a capital del Mediterrani; ganes de treballar per una València neta, cuidada, que tinga els seus carrers i jardins ben conservats; ganes d'una València més ben protegida, amb més presència policial i més recursos per a la Policia Local. "¡Ganas!" és el lema a través del qual girarà la campanya electoral de M. José Catalá, candidata a l'alcaldia de València pel Partit Popular.

Un eslògan que ha sigut presentat aquest matí en un desdejuni informatiu davant els mitjans de comunicació en una trobada que ha servit per a continuar desgranant alguns detalls del seu projecte per a la ciutat. "És el concepte que millor sintetitza l'essència de la nostra campanya per a arribar a l'Alcaldia. Després d'aquests anys recorrent els carrers de València parlant amb els veïns, allò que m'han transmés és que tenen ganes, ganes de canvi, que les coses es facen millor en aquesta ciutat, amb més diàleg, amb més sensibilitat i amb més respecte a la ciutat i als valencians", ha defensat.

Catalá es marca com a objectiu ser la llista més votada en les pròximes eleccions locals. Un fet que, tal com confirma, és l'escenari que manegen amb els sondejos interns i que li permetria poder governar "en solitari" establint "pactes puntuals". I és que, contràriament al que ocorre amb el govern autonòmic, en el cas dels ajuntaments es permet governar a la llista més votada encara no tenint la majoria absoluta. Això sí, perquè això ocórrega no s'hauria de revalidar la majoria entre la suma de Compromís i PSPV-PSOE.

Punts clau de les propostes

Amb l'objectiu de convertir la capital del Túria en la capital del Mediterrani, Catalá presenta un projecte sintetitzat en diversos punts clau: tindre una ciutat cuidada, amb més parcs i jardins i amb més places per als serveis de les persones majors; una ciutat més seguretat ciutadana, que protegisca la identitat i les tradicions, i que atraga turisme de qualitat.

Una València més ben gestionada, que invertisca en barris, reduïsca la burocràcia i abaixe els impostos, un fet que veu possible gràcies als 235 milions d'euros actuals de romanent de tresoreria. Des del PP també s'aposta per un transport públic de qualitat i una gestió de la mobilitat professional i que pense en les necessitats dels seus veïns i en la seua seguretat repensant, per exemple, l'actual carrer Colón o el projecte de la plaça de l'Ajuntament i defensant el desenvolupament integral de la Línia 10 en el seu projecte original.

"Prioritzarem el que siga millor per a la ciutat i per als valencians, sense ideologies ni sectarismes. Amb escolta, amb diàleg i amb la cerca sempre del consens. Sense exclusions, ni enfrontaments, un Govern per a tots els veïns, famílies, autònoms i comerciants. Aquest és el model de gestió que vull per a aquesta ciutat", ha matisat la portaveu popular.

Malgrat que la llista electoral es presentarà en els pròxims dies, la candidata sí que ha anunciat que estarà formada per "un grup de govern més que un grup polític, amb un grup de persones amb molta formació i trajectòria, deixant arrere a la política actual de baixa qualitat i d'amiguismes per a oferir una política rigorosa i seriosa". D'aquesta llista únicament ha transcendit que la tancarà el polític Esteban González Pons.

Destacats