Catalá lamenta que "l'alcalde Ribó siga l'abanderat de la taxa turística que el sector no vol"

La portaveu del PP anuncia la presentació d'una moció al ple perquè els grups municipals rebutgen la implantació de la taxa turística a la ciutat

Guardar

La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá
La portaveu del Grup Municipal Popular, María José Catalá

El Grup Popular a l'Ajuntament de València presentarà una moció al ple perquè s'acorde amb el vot de tots els grups que la taxa turística que aprovarà el Govern de Puig i Compromís no s'implante a la ciutat. El sector turístic de la ciutat rebutja de pla aquesta taxa i des de països com Gran Bretanya s'alerta, ja que viatjar a la Comunitat serà més car per la taxa.

La portaveu del PP, María José Catalá, ha lamentat que siga l'alcalde de València, Joan Ribó, al costat dels seus socis del PSOE els únics que abanderen la taxa turística i que tinguen previst implantar-la l'any 2024. "En la situació en la qual ens trobem no podem continuar posant més bastons a la roda d'un sector que per la pandèmia ha tingut greus pèrdues en haver de tancar les portes. És moment d'ajudar-los i posar un nou impost com és la taxa turística no és la millor manera de donar-los suport".

Catalá ha assegurat que el sector ha de saber que "si Ribó i PSOE posa en marxa la taxa turística en aquesta ciutat, quan siga alcaldessa en 2023, serà el primer que es lleve".

Catalá, ha assegurat que "un turisme de qualitat i en aquest context hem d'estar més al costat que mai dels que ens necessiten". Per això, pregunta al Govern de Ribó i PSOE si posaran en marxa la taxa turística quan "les grans ciutats turístiques d'aquesta Comunitat, com Alacant, Benidorm o Torrevella, ja han anunciat que no imposaran la taxa que ha creat el Govern de Puig i Compromís".

Destacats