Catalá inicia la campanya electoral buscant "una àmplia majoria" per a governar en solitari en València

L'acte d'obertura de campanya s'ha celebrat en la Marina de València i han assistit Carlos Mazón i Alberto Núñez Feijóo

Guardar

María José Catalá a l'acte d'inici de la campanya municipal a València
María José Catalá a l'acte d'inici de la campanya municipal a València

La Marina de València ha sigut hui escenari de l'acte d'inici de campanya de la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de València, María José Catalá. En el primer esdeveniment de la campanya municipal, la candidata ha apostat per "acabar amb la decadència que ha portat l'esquerra a aquesta ciutat". A més, ha fet una crida a l'electorat per a aconseguir una "àmplia majoria".

En aquest sentit, la dirigent popular ha reafirmat la seua ambició d'un govern del PP en solitari en l'Ajuntament de València. "El Partit Popular és l'únic que ix a guanyar i a governar amb autonomia. La resta de partit ixen a empatar o fer coalicions infernals. El PP és l'únic que va a treballar pels valencians amb il·lusió i amb projecte des del primer minut un amb diligència" ha explicat.

Precisament, Catalá va mostrar la seua intenció d'aconseguir aquesta àmplia majoria en el desdejuni informatiu organitzat per Nueva Economía Fórum Europa la setmana passada. Per això, durant la trobada va fer una crida als votants de Ciutadans, Vox i fins i tot el PSPV-PSOE que "estiguen desencantats amb el sanxisme". "Vull una àmplia majoria i no contemple una altra possibilitat que governar en solitari. El PP va a guanyar les eleccions", ha declarat Catalá.

Mazón presenta el seu lema de campanya

Carlos Mazón, president del Partit Popular a la Comunitat Valenciana i candidat a la Generalitat el pròxim 28M, i Alberto Núñez Feijóo, el líder del PP a nivell nacional, han acompanyat a Catalá en el seu primer acte de campanya en la carrera a l'Ajuntament de València.

Mazón, Feijóo i Catalá durant l'acte d'inici de la campanya municipal a València
Mazón, Feijóo i Catalá durant l'acte d'inici de la campanya municipal a València

Precisament, ha sigut durant aquesta trobada on Mazón, candidat a la Presidència de la Generalitat, ha anunciat quin serà el seu lema de campanya: "El canvi que mereixes". "La fi del sanxisme a Espanya comença a la Comunitat Valenciana perquè el canvi que mereixes comença ací. Tenim ànima de líders i volem protagonitzar el canvi a Espanya", ha afirmat Mazón.

Destacats